Αρχική Σελίδα

Dongguan MENTEK Testing Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. εξεταστικού εξοπλισμού Dongguan MENTEK, ΕΠΕ είναι κύριος περιβαλλοντικός εξεταστικός κατασκευαστής αιθουσών και πελάτης-προσαρμοσμένος εμπειρογνώμονας λύσης στην αίθουσα δοκιμής SSD από την Κίνα από το 1999. Είμαστε επικυρωμένος επαγγελματικός κατασκευαστής του ISO 9001:2015 της περιβαλλοντικής βιομηχανίας αιθουσών δοκιμής, με 20+ τα έτη εμπειρίας κατασκευής περιβαλλοντικών αιθουσών κορυφαίας ποιότητας έχουν κάνει MENTEK το πρώτης τάξεως εμπορικό σήμα στη βιομηχανία κλιματολογικών αιθουσών στην Κίνα. MENTEK είναι γνωστό και αναγνωρισμένο για τον επαγγελματισμό και τη συνεπή ποιότητα, άριστη εξυπηρέτηση πελατών, και προσαρμόζεται γρήγορα στις διαφορετικές απαιτήσεις του πελάτη.

 

Η ποιότητα προέρχεται από την αξιοπιστία, τα τρέχοντα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν αλλά όχι όριο:

Η περιβαλλοντική αίθουσα, η κλιματολογική αίθουσα δοκιμής, η αίθουσα θερμοκρασίας, η θερμοκρασία & η αίθουσα υγρασίας, περίπατος-στην αίθουσα, η αίθουσα θερμικού κλονισμού, η γρήγορη αίθουσα αλλαγής θερμοκρασίας (αίθουσα ESS), η ΣΤΆΣΗ & η αίθουσα HASS, η αίθουσα ύψους, η θερμική κενή αίθουσα, η αίθουσα δοκιμής βροχής, η άμμος και η αίθουσα δοκιμής σκόνης, αλατισμένη αίθουσα ψεκασμού, αίθουσα σταθερότητας, βιομηχανικός φούρνος, δονητής ηλεκτροδυναμικής αιθουσών δοκιμής δόνησης, αίθουσα AGREE, συνδύασαν την εξεταστική αίθουσα, UV αίθουσα γήρανσης, επιταχυνόμενη μηχανή δοκιμής ζωής και ούτω καθεξής.

 

Τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στα πρότυπα δοκιμής του ΜΒ, ISO, BS, ASTM, UL, JIS και το CE, είναι ιδανικά κατάλληλο για την περιβαλλοντική δοκιμή αξιοπιστίας και τον ποιοτικό έλεγχο των βιομηχανιών όπως αυτοκίνητο & το όχημα, το αεροδιάστημα & την αεροπορία, το κτήριο, τη χημεία, την υπεράσπιση & στρατιωτικός, ηλεκτρικός, την ηλεκτρονική, την ενέργεια, τις αποσκευές, το υλικό, θαλάσσιος, ιατρικός, το μέταλλο, τη συσκευασία, την εκτύπωση, και τις τηλεπικοινωνίες και ούτω καθεξής.

 

Έχουμε καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με τους κανονικούς πελάτες από σε εθνικό επίπεδο και υπερπόντιος όπως τη Ρωσία, τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Κορέα, το Ισραήλ, την Τουρκία, και την Ινδονησία, το Βιετνάμ, την Αίγυπτο κ.λπ. Καλωσορίζουμε περισσότερους διεθνείς εμπόρους για να μας ενώσουμε και να καθιερώσουμε τη φιλική συνεργασία βασισμένη στα αμοιβαία οφέλη.

 

Γιατί επίλεκτο MENTEK;

 

1) Επαγγελματισμός: Ο κύριος κατασκευαστής κλιματολογικών αιθουσών εμπορικών σημάτων της Κίνας με πάνω από 20 έτη εστιάζει στην περιβαλλοντική βιομηχανία αιθουσών δοκιμής από το 1999. Η Co. εξεταστικού εξοπλισμού MENTEK, ΕΠΕ είναι κύριος κατασκευαστής κλιματολογικών αιθουσών στην Κίνα, που ειδικεύεται στην κατασκευή των διάφορων περιβαλλοντικών αιθουσών με την ανώτερη ποιότητα και τη εξυπηρέτηση πελατών.

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα διαχείρισης και ανάπτυξης εργοστασίων. Η ετήσια συγκέντρωση είναι 1.500 μονάδες.

Είμαστε πελάτης-προσαρμοσμένος εμπειρογνώμονας λύσης στην περιβαλλοντική αίθουσα, παρέχουμε τις άριστες αίθουσες δοκιμής & κάνουμε τις ειδικές λύσεις για τους πελάτες.

Παρέχουμε την ιδιωτική υπηρεσία συνήθειας για κάθε πελάτη, και δημιουργούμε τις αίθουσες δοκιμής περιβάλλοντος εμπορικών σημάτων τους.

 

Όνομα επιχείρησης Co. εξεταστικού εξοπλισμού Mentek, ΕΠΕ
Επιχειρησιακός τύπος Κατασκευαστής Θέση εργοστασίων Dongcheng, Dongguan, Κίνα
Εργοστάσιο που ιδρύεται 12-Απρίλιος-2006 Μέγεθος εργοστασίων 5000㎡
(Εμπορική επιχείρηση από το 1999)
Εμπορικό σήμα MENTEK ISO 9001: 2015 Ναι
Πιστοποίηση CE
Αριθ. του προσωπικού τεχνολογίας 22 Αριθ. QC του προσωπικού 6
Αριθ. των πωλήσεων προς εξαγωγή 7 Συμπληρώστε συνολικά το αριθ. Υπάλληλοι 52
Κύρια προϊόντα Περιβαλλοντικές αίθουσες δοκιμής Ιστοχώρος το www.mentekint.com
Ικανότητα παραγωγής 1500 μονάδες/έτος Χρονική ανοχή 30 ημέρες
 

Κίνα Dongguan MENTEK Testing Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0


2) Κορυφαία ποιότητα: Έχουμε την επαγγελματική QC ομάδα για τον ποιοτικό έλεγχο, εξετάζουμε κάθε λειτουργία της αίθουσας δοκιμής προσεκτικά ένα προς ένα πριν από την παράδοση. Όλα τα προϊόντα από Mentek είναι ολοκαίνουργια με τη κορυφαία ποιότητα, δεν παρέχουμε στα προϊόντα χρησιμοποιημένος, δεν ανανεώνουμε ή τις πλαστογραφίες.

Κάτω από την εικόνα είναι

 

Κίνα Dongguan MENTEK Testing Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

3) Γρήγορη παράδοση: Τα προϊόντα που παραδίδονται σε σας μέσα σε 7 ημέρες για τα στοιχεία αποθεμάτων μας από την εκκαθάριση της πληρωμής. Θα διαρκέσει 25 -35 εργάσιμες ημέρες για τα επί παραγγελία προϊόντα ή τους εξοπλισμούς που δεν είναι διαθέσιμοι από το απόθεμα.
Κίνα Dongguan MENTEK Testing Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

4) Εξουσιοδότηση: Όλα τα προϊόντα από MENTEK έρχονται με την εξουσιοδότηση 12 μηνών.
 

5) Ανταγωνιστικές τιμές: Το Mentek σας προσφέρει την ανταγωνιστική και λογική τιμή αγοράς.
 

6) Άριστη υπηρεσία: Προσφέρουμε την πλήρη εφαρμοσμένη μηχανική και τη τεχνική υποστήριξη, τη γρήγορη υπηρεσία επειγόντων, τη μακρινή εγκατάσταση, τις μακρινές υπηρεσίες συντήρησης και περισσότεροι. Είμαστε εξοπλισμένοι με πάνω από 20 τεχνικά και σας υποστηρίζουμε οπουδήποτε εγκαίρως.

 

7) Καλό υλικό & εργασία: Εκτός από το πολύ καλά καταρτισμένο εργατικό δυναμικό, χρησιμοποιούμε τον άριστο ελεγκτή οθόνης αφής ανοξείδωτου SUS, σειράς της Ιαπωνίας OYO και σειράς της Κορέας TEMI, διεθνής διάσημος συμπιεστής εμπορικών σημάτων όπως Bizter (Γερμανία), Tecumseh (Γαλλία) και τα περισσότερα από τα ανταλλακτικά εισάγονται με την απώτατη ποιότητα επίσης.

Κίνα Dongguan MENTEK Testing Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Dongguan MENTEK Testing Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

8) Ιδιαίτερα εύκαμπτος για την προσαρμογή: Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα με τις κλιματολογικές αίθουσες MTENK είναι ότι είναι ιδιαίτερα εύκαμπτες για την προσαρμογή.

Κάθε δοκιμή ακολουθεί ένα σύνολο διαδικασιών σύμφωνα με τα καθορισμένα πρότυπα δοκιμής (ASTM, IEC, MIL, κ.λπ.) και μερικές φορές μια τυποποιημένη κλιματολογική αίθουσα να μην είναι επαρκής για να διευθύνει μια ιδιαίτερη δοκιμή. Οι μηχανικοί μας καταλαβαίνουν αυτήν την ανάγκη της βιομηχανίας καλά και προσφέρουν το πιό υψηλό επίπεδο προσαρμογής όπως την τροποποίηση ή την ολοκλήρωση σχεδίου με άλλες εφαρμογές όπως η κλιματολογική αίθουσα με την ολοκλήρωση alititude, η κλιματολογική αίθουσα με την ολοκλήρωση δόνησης (αίθουσα AGREE), κ.λπ.

Κίνα Dongguan MENTEK Testing Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Από την αρχή της δημιουργίας του, Mentek έχει εστιάσει στις περιβαλλοντικές αίθουσες δοκιμής από το 1999, τώρα έχουμε γίνει ο κύριος κατασκευαστής κλιματολογικών αιθουσών εμπορικών σημάτων και ο πελάτης-προσαρμοσμένος εμπειρογνώμονας λύσης στην περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής.
  • Το 1999, ο κ. Guan, που είναι το CEO μας, ίδρυσε επάνω MENTOP και άρχισε ως τους διανομείς για τα εισαγόμενα όργανα.
  • Το 2002, η επιχείρηση άρχισε στην εργασία Ε&Α για την περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής.
  • Το 2006, η Co. εξεταστικού εξοπλισμού Meitai, ΕΠΕ (ο προκάτοχος MENTEK) καθιερώθηκε τυπικά, τα του οποίου κυρίως προϊόντα ήταν εξοπλισμός δοκιμής όπως οι σταθερές αίθουσες θερμοκρασίας και υγρασίας και ο εξοπλισμός δοκιμής θερμικού κλονισμού.
  • Το 2008, η επιχείρηση επέκτεινε τον επανεντοπισμό της στις νέες εγκαταστάσεις (συγκεκριμένα τρέχουσες εγκαταστάσεις) και εισήγαγε τον ιαπωνικό εξοπλισμό μετάλλων φύλλων AMADA CNC.
  • Από το 2013 ως το 2014, περάσαμε ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2008 και ISO14001.
  • Το 2015, η επιχείρηση υπέβαλε αίτηση επιτυχώς για 6 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης και 2 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εμφάνισης.
  • Το 2016, η επιχείρηση άλλαξε επίσημα το όνομά της σε MENTEK.
  • Το 2017, η επιχείρηση προώθησε το σχηματισμό μπαταριών λίθιου, σύστημα δοκιμής υπο--ικανότητας, πυρήνας μπαταριών, σύστημα δοκιμής ΠΑΚΕΤΩΝ, κενός ξεραίνοντας φούρνος μπαταριών, ξεραίνοντας εξοπλισμός σηράγγων
  • Το 2018, η επιχείρηση εκτιμήθηκε ως «Guangdong επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας».
  • Το 2019, κάνετε μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση και δημιουργήστε την κατάπληξη με σας από κοινού.

 

 

 

Κίνα Dongguan MENTEK Testing Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Dongguan MENTEK Testing Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Dongguan MENTEK Testing Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : MENTEK

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~80

Ετήσιες πωλήσεις : 15,000,000-20,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1999

Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Dongguan MENTEK Testing Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan MENTEK Testing Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan MENTEK Testing Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan MENTEK Testing Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις